Notícies

El dia a dia del Celler de l'Hospital

L’Hospital també promocionarà la malvasia tradicional de Sitges des de la Carretera del Vi

Nou pas endavant de l’Hospital de Sitges per consolidar els seus productes vinícoles i, particularment, l’elaboració artesanal de malvasia. Des de divendres passat, amb la signatura de l’acord oficial en un acte protocol·lari, la institució sitgetana ja forma part de la Carretera del Vi, la primera ruta enoturística de Catalunya i l’Estat espanyol. La […]

Per |April 3rd, 2017|Sin categoría|0 Comentaris

La Carretera del Vi també passarà per l’Hospital

El celler de l’Hospital de Sitges ja es prepara per a la doble cita vinícola que té prevista per a les properes setmanes. La primera és la seva incorporació dins el projecte La Carretera del Vi, una proposta enoturística que redescobreix l’anti traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf. […]

Per |March 9th, 2017|Notícies|0 Comentaris

La Comissió de la Malvasia de Sitges avala l’acord entre l’Hospital i la Finca Viladellops

L’Hospital de Sitges i la Finca Viladellops han desgranat, aquest dilluns, els detalls del seu nou acord de col·laboració davant la Comissió de la Malvasia de Sitges. L’ens, impulsat des del mateix Hospital i format per diversos col·lectius vinculats a la gastronomia i a la cultura sitgetana, s’ha creat aquest mateix any per a […]

Per |September 20th, 2016|Sin categoría|0 Comentaris

L’Hospital de Sitges arriba a un acord amb la Finca Viladellops per produir malvasia de Sitges

La Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges ha arribat a un acord amb la Finca ViIadellops perquè aquesta última dediqui 3,8 hectàrees per plantar la varietat de raïm Malvasia de Sitges que vendrà al Celler de l’Hospital. L’acord, que és de deu anys prorrogables, permet garantir que l’Hospital tindrà en el futur una […]

Per |August 16th, 2016|Notícies|0 Comentaris

La Comissió de la Malvasia es posa en marxa

La Sala de Juntes de l’Hospital de Sitges ha acollit la primera reunió de la nova Comissió de la Malvasia de Sitges. El nou ens, impulsat des de la Fundació del mateix Hospital, vol donar veu a les entitats i les persones que, des dels seus respectius àmbits, han mostrat interès per la malvasia […]

Per |June 3rd, 2016|Malvasia de Sitges, Notícies, Novetats|0 Comentaris

El celler de l’Hospital de Sitges ja té a punt la nova anyada del Blanc Subur, que incorpora la denominació Aiguadolç

El celler de la Fundació ha estat treballant aquests darrers mesos en l’elaboració del nou Blanc Subur, corresponent a l’anyada de la collita 2015, que s’ha vist condicionada per una sèrie de factors que han provocat que el vi Blanc Subur hagi experimentat certs canvis respecte a com l’hem conegut fins ara. El principal […]

Per |April 29th, 2016|Notícies, Novetats|0 Comentaris

El Celler de l’Hospital obté aquest any una collita de gran qualitat, encara que de menor quantitat

El celler prioritzarà al 2016 la comercialització de la tradicional Malvasia Dolça, marcant-se com a objectiu duplicar les seves vendes respecte a l’any anterior.

La collita de 2014 va estar marcada per les dificultats climatològiques que van donar com a resultat un vi de qualitat un punt inferior a la que venia essent habitual. Tot […]

Per |November 13th, 2015|Malvasia de Sitges, Notícies, Novetats, Producte|0 Comentaris

La Malvasia de Sitges de l’Hospital reconeguda a la Guia Parker

El celler de l’Hospital de Sant Joan Baptista ha assolit un nou èxit d’imatge i qualitat. Tres dels quatre productes que elabora han obtingut notes d’honor a la prestigiosa guia anual que elabora el nord-americà Robert Parker Jr, un dels crítics de vins més influents del món i referent indiscutible per als professionals del […]

Per |July 13th, 2015|Malvasia de Sitges, Notícies, Novetats|0 Comentaris

Periodistes i bloguers, especialistes en gastronomia, coneixen la Malvasia de l’Hospital

Una dotzena de periodistes i bloguers, especialistes en gastronomia, que volen conèixer els productes de la Malvasia de Sitges i la seva història i elaboració visiten l’Hospital el dissabte 23 de maig. Han estat convidats per Slow Food Garraf. Acabaran la visita al restaurant La Salseta on faran una degustació completa de tots els […]

Per |May 22nd, 2015|Malvasia de Sitges, Notícies, Novetats|0 Comentaris

Trasllat temporal de les bótes del celler de l’Hospital

La Fundació informa que properament es procedirà a traslladar temporalment les bótes de Malvasia del Celler de l’Hospital a les instal·lacions de Xarmada SCCL. Aquest trasllat temporal és necessari per adequar el Celler de l´Hospital als requeriments normatius que l’afecten com a activitat productiva en el sector vinícola i alimentari.

La Xamada és un  celler […]

Per |April 10th, 2015|Notícies, Novetats|0 Comentaris